Zomerpauze: trainingen starten weer in week van 31 juli

Vanaf mei 2023 vinden er geen trainingen en wedstrijden meer plaats bij SK Rita Berlaar. Het voetbalseizoen gaat dan in zomerpauze.

Naast het veld is de voorbereiding op het nieuwe seizoen echter al bezig. In het nieuwe seizoen zullen we vanuit SK Rita Berlaar starten met 17 ploegen in competitie. Een ploeg in de categorie U21 is er komend seizoen niet, maar de categorieën U7, U9, U13 en U15 beschikken telkens over een tweede volwaardige ploeg in competitie.

Onze club groeit en leeft dus. Hoewel de trainers bij de meeste ploegen intussen al ingevuld zijn, zijn we door die groei nog op zoek naar een drietal trainers. Mochten er ouders geïnteresseerd zijn om een ploegje te trainen, dan volstaat het om een mailtje te sturen naar jeugd@ritaberlaar.be. We voorzien daarbij sowieso de nodige begeleiding.

In een latere fase koppelen we graag terug over de ploegen, trainers en trainingsmomenten. De trainingen starten weer in de week van 31 juli. We zullen onze leden hiervan tijdig op de hoogte brengen via Pro Soccer Data.

Meer weten over de lidgelden?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn