SK Rita Berlaar kleurt minder rood (figuurlijk)

Onze club, SK Rita Berlaar, droeg de afgelopen jaren nog schulden mee uit het verleden. Toen we als nieuwe bestuursploeg iets meer dan een jaar geleden het roer overnamen, maakten we meteen afspraken met de schuldeisers bij wie er nog een bedrag openstond.

Het doet ons plezier om te kunnen melden dat deze schuldeisers volgens die afspraken afbetaald werden en dat onze club sinds vorige week officieel weer schuldenvrij is. Minder rood en vooral veel groen dus bij SK Rita Berlaar! Figuurlijk dan.

Een boekhouding in het groen geeft ons als club alvast de nodige ademruimte om ons de komende jaren verder op onze leden te blijven richten en ons verder te ontwikkelen. We bedanken graag de vorige bestuursploeg, die zelf ook al de nodige inspanningen leverde om de schulden af te bouwen, het geduld van de betrokken schuldeisers (waarvan sommigen hun goede bedoelingen met de club onderstreepten door een deel van de schuld weg te schenken) en onze (jeugd)trainers en spelers van het eerste elftal die zich bereidwillig toonden om mee te stappen in onze nieuwe budgettaire realiteit.

We willen transparant zijn en vonden het dus ook belangrijk om dit nieuws met jullie te delen, wat toch een belangrijke mijlpaal is voor de toekomst van onze club.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn