Paastornooi SK Rita Berlaar – de foto’s

Op zaterdag 30 maart en maandag 1 april stond ons jaarlijkse paastornooi op het programma. We blikken terug op sportieve en spannende wedstrijden!

Het tornooi van de U15/U14 werd gewonnen door SK Rita Berlaar, de penaltybeker was voor FC Katelijne. Bij het tornooi van de U13/U12 waren de spelertjes van Olen United, de penaltybeker bleef in Berlaar want werd gewonnen door SK Rita Berlaar!

Het 25ste Herdenkingstornooi Francis Huysmans voor U11/U10 werd gewonnen door SC Duffel, de penaltybeker bleef echter ook hier in Berlaar. Het 15de Herdenkingstornooi Nicky Goossens voor U9/U8 werd gewonnen door FC Nijlen, de penaltybeker ging naar Kessel United.

Dank aan alle aanwezige ploegen en supporters, dank aan onze secretaris Jan voor de organisatie, alle coördinatoren, trainers en vrijwilligers om pintjes te tappen, terreinen klaar te maken, hamburgers te bakken, het overzicht te bewaren en overal waar nodig bij te springen, bedankt ook aan onze scheidsrechters om de wedstrijden in goede banen te leiden.

Bekijk hier de foto’s!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn