Oud-spelersdag Rita Berlaar

Weet je het nog? Die ene memorabele wedstrijd waarop Rita Berlaar eindelijk zekerheid kreeg over de titel? Of die match waar we verloren door een doelpunt dat duidelijk buitenspel was en zo de eindronde aan onze neus voorbij zagen gaan?

Voetbal vormt een rode draad in de vrije tijdsbeleving van heel wat mensen. Samen als team strijden voor drie punten: het vormt karakter, het schept een band en je houdt er vriendschappen aan over! Dat is bij Rita Berlaar niet anders!

Oud-spelersdag op zaterdag 9 maart 2024

Om stil te staan bij die vele vriendschappen en die vele leuke momenten die samen een voetballoopbaan vormen, organiseert Rita Berlaar op zaterdag 9 maart 2024 voor de tweede keer een oud-spelersdag!

De club nodigt je om 17.30 uur uit voor een hapje en een drankje in de businessclub. Daar kan je jouw voormalige ploeggenoten opnieuw ontmoeten en halen we samen die vele mooie Rita-verhalen weer naar boven!

Aansluitend kan je ook supporteren voor onze huidige Rita-ploeg. Zij nemen het om 19 uur op tegen Wintam.

De toegang tot de businessclub en de wedstrijd is gratis voor oud-spelers, maar vooraf inschrijven is wél verplicht. Dat gebeurt bij voorkeur via onderstaande link, maar kan ook door een mailtje te sturen naar bestuur@ritaberlaar.be.


Nodig je voormalige ploeggenoten mee uit!

Meer dan 600 spelers haalden over de loop van de vele jaren het wedstrijdblad van Rita Berlaar. Het vormt een grote uitdaging om die allemaal te bereiken. Telefoonnummers en (e-mail)adressen wijzigen, maar misschien sta jij wel nog in contact met enkele van je oud-ploeggenoten? Breng hen dan zeker op de hoogte van onze oud-spelersdag en mobiliseer hen om zoveel mogelijk oud-spelers op 9 maart naar het Luc De Rijck-stadion te halen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn