Paasstage SK Rita Berlaar

Krijg je niet genoeg van voetbal? Of wil je graag eens komen proeven van deze sport? Dan ben je op 11, 12 en 13 april van harte welkom op de Paasstage van SK Rita Berlaar (Welvaartstraat 101, 2590 Berlaar).

De jeugdwerking van SK Rita Berlaar organiseert dit jaar een leuke Paasstage. Drie dagen lang voorzien onze trainers trainingen en spelletjes. Iedereen van geboortejaar 2008 tot en met geboortejaar 2014 is welkom. Ook als je niet of bij een andere club bent aangesloten, kan je deelnemen.

De eerste training start elke dag om 9.30 uur, maar we voorzien opvang van 8.30 tot 16.30 uur. Viermaal per dag is er een training voorzien van telkens een uur. Bij slecht weer gaan de trainingen door in sporthal ‘t Stapveld (Pastorijstraat 62, Berlaar).

DEELNEMERS VOORZIEN:

  • Voetbalschoenen
  • Sportschoenen voor in de sporthal
  • Lunchpakket

ONZE CLUB VOORZIET:

  • Snacks & drank
  • Vier trainingen per dag
  • Spelletjes doorheen de dag
  • Begeleiding door onze enthousiaste trainers
  • Verzekering

Inschrijven kan via het online formulier hieronder tot maandag 4 april. Spelers aangesloten bij SK Rita Berlaar betalen 55 euro, spelers die niet zijn aangesloten bij een club of aangesloten zijn bij een andere club betalen 65 euro. We geven 10 euro korting per extra kind uit hetzelfde gezin (prijs voor twee kinderen is dan bv. 55 + 45 = 100 euro).

Je inschrijving is pas volledig nadat je het verschuldigde bedrag stort op rekeningnummer BE67 9731 1353 4187 met vermelding van je naam, voornaam + paasstage.

Meer weten?

  • jeugd@ritaberlaar.be
  • +32 486 97 26 17

Tot binnenkort!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn