Nieuwe wedstrijdshirts voor de ploegen van ‘de Rita’

Hoofdsponsors Klimaworx, Brandstoffen Lambrechts en Cocoon trapten op 6 november het nieuwe uitzicht van de ploegen van 'de Rita' af. De wedstrijdshirts van alle ploegen worden in de loop van de komende maanden vernieuwd.

Klimaworx, Brandstoffen Lambrechts en Cocoon engageren zich vanaf dit seizoen als nieuwe hoofdsponsors voor SK Rita Berlaar. Samen met huidige sponsors Domus, BMW Patrick Smets en UwPayroll zorgen ze er zo voor dat de bal bij SK Rita Berlaar kan blijven rollen.

Het doet de club alvast plezier op hun betrokkenheid te kunnen rekenen.

De huidige en nieuwe sponsors prijken voortaan op de kledij van onze club. De kledijpakketten werden intussen geleverd en worden momenteel volop verdeeld. In de loop van de komende maanden mogen alle ploegen zich ook aan nieuwe wedstrijdshirts verwachten.

Op zaterdag 6 november werd de nieuwe look symbolisch gelanceerd door Klimaworx, Brandstoffen Lambrechts en Cocoon. Zij gaven de aftrap voor de wedstrijd van ons eerste elftal tegen KV Hooikt. Met succes, want de Rita behaalde meteen de eerste overwinning in de nieuwe shirts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn